BURSA / OSMANGAZİ - Bursa Çimento Fabrikası Ortaokulu

VELİ TOPLANTISI

Tanışma toplantımızı yaptık.

Yüzümüzü güldüren katılım oranıyla, eğitim öğretim yılımızın tanışma toplantısını bugün yaptık.
Velilerimizi toplantı salonunda karşılayan Okul Müdürümüz Sayın Nuri Dursun Gültekin, okulun düzeni ve işleyişi hakkında genel bir bilgilendirme yaptı. Ardından yıl boyunca yürütülecek çalışmalar ve etkinliklere değinen Müdürümüz, başarının işbirliğinden geçtiğini vurgulayarak toplantıya iştirak eden tüm velilerimize teşekkür etti.

Toplantımızın ikinci etabı olan sınıf öğretmenlerimiz ve velilerimizin bir araya geldiği görüşmeler ise okulumuzda devam etti.

Öğretmenlerimiz sınıflar bazında gereken bilgilendirmeleri yaptı. Sorumluluklar ve beklentiler üzerine görüşüldü. Akıllarda kalan sorular yanıtlandı. Daha sık görüşme talepleri iletildi.

Verimli bir toplantı oldu.

Katılan, dinleyen, soran, sorgulayan, destekleyen, işbirliğine gönül veren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Toplantı fotoğrafları

Yayın: 27.09.2024 - Güncelleme: 27.09.2024 20:21 - Görüntülenme: 21